Muğla’da Gezi anması
Gezi Direnişi’ni kentini, doğasını, haklarını korumak için sokağa çıkan milyonlarca insanın yarattığını vurgulayan Muğla Emek ve Demokrasi Güçleri, umutsuzluğu da bu ruhla dağıtarak, geleceğin inşa edileceğini belirtti.
Tüm ülkeyi “Her yer Taksim her yer direniş” sloganıyla inleten, haklarına, kentine, doğasına, memleketine sahip çıkan milyonlar adına gurur duyulduğu belirtilen açıklamada, “Bugün de bu birlikteliği var edebilmek, baskıcı, yasakçı ve faşizan politikalara karşı bu topraklarda eşitliği, özgürlüğü, demokrasiyi, barışı ve adaleti yeşertebilmek için daha yoğun gayret göstermemiz, umudun ateşini yeniden canlandırmamız gerektiği açıktır” denildi.
“YARINI İNŞA EDECEĞİZ”
Hukukun üstünlüğü ilkesini ortadan kaldırıp güçlünün yasasını işletmek istenildiği kaydedilen açıklamada, “Ötekileştirdiği tüm kesimlerle el ele vermemiz ve yeniden ‘Birleşe birleşe kazanacağız’ diyebilmemiz oldukça hayati önemdedir. Son süreçte yaşananlar umutsuzluğa, yorgunluğa ve yılgınlığa sebep olabilir. Ama hep birlikte yeniden ve yeniden umudu diriltecek, şarkılarımızı söyleyecek ve el ele vererek yarınımızı inşa edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler