Erkan Oğur ve Dilan Top Frankfurt’ta Sahne Alacak
⌈AHA⌉ Türk müziğinin önemli isimlerinden Erkan Oğur ve Dilan Top, Almanya’nın Frankfurt kentinde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Sanatçıların birlikte sahne alacağı konserin 10 Mayıs 2026 tarihinde saat 18.00’de Internationales Theater Frankfurt’ta gerçekleşeceği duyuruldu.
“Usta İsimler Aynı Sahneyi Paylaşacak”
Konserde bağlama ve gitar ustası Erkan Oğur ile genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Dilan Top’un aynı sahneyi paylaşacağı belirtildi. Etkinliğin, hem geleneksel hem de modern müzik öğelerini bir araya getirmesi bekleniyor.
Afişte yer alan bilgilere göre konserde bas gitarda Olcay Bozkurt, davulda ise Sertaç Şanlı sahne alacak.
“Müzikseverlere Özel Bir Akşam”
Organizasyonun Onay Entertainment tarafından düzenlendiği ifade edilirken, etkinliğin Frankfurt ve çevresinde yaşayan müzikseverler için özel bir buluşma olacağı vurgulandı.
Bilet ve detaylı bilgiye organizasyonun resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabileceği belirtilirken, konserin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler