CHP’li Özgür Özel’den Soylu’ya: Acizsin!

Cumartesi Anneleri’nden Hanife Yıldız’ın Çağlayan Adliyesi önündeki eylemde yaka paça gözaltına alınmasına sert tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Süleyman Soylu’ya “80 yaşındaki Hanife Yıldız’ı yaka paça gözaltına aldırtacak kadar acizsin!” dedi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yaşanan olay üzerine İçişleri Bakanı Soylu’ya seslenerek sert açıklamada bulundu. CHP’li Özel, şu ifadeleri paylaştı:
“Ey Süleyman Soylu; Güç, yetki sende, suç örgütleri bile emrine amade. Ama ‘Süslü Sülo’ dediği için 80 yaşındaki Hanife Yıldız’ı yaka paça gözaltına aldırtacak kadar acizsin!
Çünkü gölgenden korkuyorsun dizlerin tir tir titriyor. Bu yaşattığın zulmü unutmayacağız. And olsun!”

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler