Hamburg AKM’de Alevilik dersleri toplantısı
Hamburg AKM’de Alevilik dersleri için toplantı yapıldı. Hamburg Alevi Kültür Merkezi Yönetimi Kurulu, Alevilik dersleri öğretmenlerinin, Ana ve Dedelerin birlikte düzenledikleri toplantıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
‘‘Alevilik dersleri için sevgili öğretmenlerimiz, ana ve dedelerimiz ile bir araya geldik.
Çocuklarımızı kaydettirmek için siz değerli üyelerimize kayıt belgesi gönderiyoruz. Lütfen çocuklarımızı ve gençlerimizi kayıt edelim.
1. Sınıf yaş grubu: 6-11 yaşındakiler
2. Sınıf yaş grubu: 12-18 yaşındakiler şeklinde olacak.
Sevgili canlar, lütfen duyarlı olmanızı bekliyoruz.
Sevgili öğretmenlerimiz tatilden sonra ilk kahvaltıda bizimle olacaklar ve sizlere Alevilik dersleri hakkında bilgi verecekler.
Üye kaydı için gönderdiğimiz linki tıklayarak kayıt yapabilirsiniz. Mail adresiyle kayıt yapamayanlar, lütfen Başkan Fatma İme’yi 0152 5498 9093 numaralı telefondan veya Aliyar Korkmaz’ı 0152 5480 2619 numaralı telefondan arayabilirsiniz.
Saygılarımızla…
Hamburg Alevi Kültür Merkezi Yönetimi

Alevi Haber Ağı
Sevgili Canlar,
Yoluna ve ikrarına bağlı her Alevi, kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabiri olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu cemevinde ve yaşadığı çevrede haber değeri taşıyan her gelişmeyi; fotoğrafı, videosu veya yazılı bilgisiyle birlikte bizlere ulaştırmalıdır.
Bu çağrımız, Alevi kurumlarımızın yöneticileri ve temsilcileri için de geçerlidir.
Alevi Haber Ağı, Alevilerin sesi olmanın yanı sıra; emekten, demokrasiden, laiklikten, eşit yurttaşlıktan, kadın özgürlüğünden, gençlerin geleceğinden, doğanın ve çevrenin korunmasından yana; bütün ezilenlerin sesi olmayı sürdürecek, gerçekleri yazmaya ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir.
Gerçekler ancak birlikte görünür olur. Gerçekler yazılırken sen de katkını sun can!
Fotoğrafını çek, videonu kaydet, haberini yaz ve bize ulaştır. Çünkü Alevi Haber Ağı hepimizin ortak sesidir.
Saygı ve sevgilerimizle…
Alevi Haber Ağı