Ferhat Tunç Düsseldorf’ta Sevenleriyle Buluşuyor
Haber Merkezi – Sanatçı Ferhat Tunç, uzun bir aradan sonra Almanya’nın Düsseldorf kentinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 40 yıllık sanat yaşamında özgürlük şarkılarını dilden dile dolaştıran Ferhat Tunç, bir kez daha sahneye çıkarak ezilenlerin sesi olmaya devam edecek.
40 Yıllık Sanat Hayatı ve Mücadeleci Duruş
Ferhat Tunç, müzik kariyerine sığdırdığı 27 albümle yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında adından söz ettirdi. Özgürlüğün ve umudun şarkılarını seslendirirken, her türlü baskıya karşı dik duruşuyla tanındı. Sadece şarkılarıyla değil, mücadeleci tavrıyla da haksızlığın karşısında durdu. Ezilenlerin yanında saf tutarak, sanatını direnişin bir parçası haline getirdi.
Düsseldorf’ta Unutulmaz Bir Gece
Almanya’da yaşamını sürdüren Tunç, 23 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00’de Düsseldorf’taki Capitol Theater’da sahne alacak. Hafızalara kazınan şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
Biletler İnternetten Satışta
Numaralı koltuk düzeniyle gerçekleşecek konserin biletleri internet üzerinden satışa sunulmuş durumda. Ferhat Tunç’un özgürlük ve direniş dolu şarkılarına tanıklık etmek isteyenler, yerlerini şimdiden ayırtabilirler.
Etkinlik Tarihi: 23 Mayıs 2025, Cuma
Saat: 20:00
Yer: Capitol Theater, Düsseldorf

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler