9. Geleneksel Birlik ve Beraberlik Pikniği’ne Davet: Halaylar, Oyunlar ve Dayanışma Dolu Bir Gün
Haber Merkezi – Duisburg Hamborn Cemevi, 9. Geleneksel Birlik ve Beraberlik Pikniği’ni 9 Haziran Pazartesi günü (resmi tatil) Oberhausen Kaisergarten’da düzenliyor.
AABF çatısı altındaki Duisburg Hamborn Cemevi tarafından organize edilen geleneksel piknik, Alevi toplumunun birlik, paylaşım ve dayanışma kültürünü bir kez daha görünür kılmayı amaçlıyor.
Müzik, Eğlence, Halaylar ve Çocuklar İçin Özel Etkinlikler
Saat 13.00’te başlayacak etkinlikte müzik ve halaylarla birlikte keyifli saatler yaşanacak. Çocuklar için özel oyun alanları hazırlanıyor: Yüz boyama çadırı, top oyunları, büyük legolar, akrobatik ve denge oyunları gibi birçok etkinlik gençler tarafından organize ediliyor.
Katılımcılara mangal, soğuk-sıcak içecekler ve fıçı bira ikram edilecek. Dileyen dostlar katkı amacıyla kek, pasta, meyve gibi ikramlarla da destek verebilecek.
Davet
Duisburg Hamborn Cemevi Yönetim Kurulu adına başkan Şirin Emre; çocukların, gençlerin, kadınların ve her yaştan canların birlikte vakit geçireceği pikniğe tüm dostları davet etti.
Yer: Sport und Freizeitanlage – Lindnerstr. 2, 46149 Oberhausen
️Tarih: 09 Haziran 2025, Pazartesi
Saat: 13:00 – 20:00

Alevi Haber Ağı
Sevgili Canlar,
Yoluna ve ikrarına bağlı her Alevi, kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabiri olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu cemevinde ve yaşadığı çevrede haber değeri taşıyan her gelişmeyi; fotoğrafı, videosu veya yazılı bilgisiyle birlikte bizlere ulaştırmalıdır.
Bu çağrımız, Alevi kurumlarımızın yöneticileri ve temsilcileri için de geçerlidir.
Alevi Haber Ağı, Alevilerin sesi olmanın yanı sıra; emekten, demokrasiden, laiklikten, eşit yurttaşlıktan, kadın özgürlüğünden, gençlerin geleceğinden, doğanın ve çevrenin korunmasından yana; bütün ezilenlerin sesi olmayı sürdürecek, gerçekleri yazmaya ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir.
Gerçekler ancak birlikte görünür olur. Gerçekler yazılırken sen de katkını sun can!
Fotoğrafını çek, videonu kaydet, haberini yaz ve bize ulaştır. Çünkü Alevi Haber Ağı hepimizin ortak sesidir.
Saygı ve sevgilerimizle…
Alevi Haber Ağı