PSAKD Batıkent Cemevi Başkanı Onur Şahin : ”Mehmet Yılmaz derhal serbest bırakılsın!”
![](https://www.alevihaberagi.com/wp-content/uploads/serbest-1-1024x1024.jpg)
Mehmet Yılmaz’ın gözaltına alınmasına sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı bir açıklamayla tepki gösteren PSAKD Genel Sekreteri ve Batıkent Cemevi Başkanı Onur Şahin, Yılmaz’ın gözaltına alınmasına ilişkin şunları ifade etti: “PSAKD Yenimahalle Şube üyemiz Mehmet Yılmaz 70 yaşındadır ve çok ciddi sağlık sorunları vardır. Bu keyfi ve hukuksuz uygulamaya son verilsin ve Mehmet Yılmaz derhal serbest bırakılsın” dedi.
![](https://www.alevihaberagi.com/wp-content/uploads/aha-logo.png)
Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler