Kiel Alevi Toplumu: ” Pazar Kahvaltısı’nda buluşalım. ”
Kiel Alevi Toplumu / Yönetim Kurulu, yazılı bir açıklma yaparak izin dönüşü verecekleri ilk kahvaltıda, yeni eğitim öğretim yılında okulla başlayacak çocuklar ve gençler için, Dergah‘ta ” hayır gülbengi ” okunacağını duyurdu. Aynı açıklamada, üyelerine bu amaçla düzenlene kavaltıya katılmaları için çağrı yaptı.
” DEDEMİZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ”HAYIR GÜLBENGİ” OKUYACAK”
” Değerli canlar,” diye başlayan duyuruda, 11 Ağustos Pazar günü yapılacak olan kahvaltıya ilişkin şu ifadeler kullanıldı:” Bir yaz tatilini daha arkada bırakaraktık. Bütün canlarımızı 11 Ağustos 2019 Pazar günü, Saat 11:00’de vereceğimiz kahvaltıya davet ediyoruz. Kahvaltının ardından yeni eğitim – öğretim yılında, öğrenime başlayacak olan çocuklarımız ve gençlerimiz için dedemiz her yıl olduğu gibi, bu yılda ”hayır gülbengi” okuyacak. ”Hayrı gülbenginin” ardında, umutlarımız yeşil tutan ve yarınımız olan çocuklarımıza başarılar dileyecek.”

Alevi Haber Ağı
Sevgili Canlar,
Yoluna ve ikrarına bağlı her Alevi, kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabiri olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu cemevinde ve yaşadığı çevrede haber değeri taşıyan her gelişmeyi; fotoğrafı, videosu veya yazılı bilgisiyle birlikte bizlere ulaştırmalıdır.
Bu çağrımız, Alevi kurumlarımızın yöneticileri ve temsilcileri için de geçerlidir.
Alevi Haber Ağı, Alevilerin sesi olmanın yanı sıra; emekten, demokrasiden, laiklikten, eşit yurttaşlıktan, kadın özgürlüğünden, gençlerin geleceğinden, doğanın ve çevrenin korunmasından yana; bütün ezilenlerin sesi olmayı sürdürecek, gerçekleri yazmaya ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir.
Gerçekler ancak birlikte görünür olur. Gerçekler yazılırken sen de katkını sun can!
Fotoğrafını çek, videonu kaydet, haberini yaz ve bize ulaştır. Çünkü Alevi Haber Ağı hepimizin ortak sesidir.
Saygı ve sevgilerimizle…
Alevi Haber Ağı