Paz. May 24th, 2026

Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Silahlı Saldırıda Yaralandı

⌈Duray Güler⌉ Muğla’nın Fethiye ilçesi Belediye Başkanı Alim Karaca, uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Karaca’nın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre saldırganın, yüzünde maske ile Karaca’nın evinin bulunduğu bölgeye geldiği ve silahla ateş açtığı belirtildi. Açılan ateş sonucu ayağından yaralanan Karaca’ya ilk müdahalenin sağlık ekipleri tarafından yapıldığı aktarıldı.
Olayın ardından kaçan şüphelinin, bölgede bulunan inşaat halindeki bir alanda görüldüğü iddia edildi.
“Geniş Çaplı Operasyon Başlatıldı”
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattığı bildirildi.
Saldırının nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir