Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AHA, Genç değerlerimizin sesi olmayı kendisine ilke edinmiştir – Video

Gençlik, yaşamın içinde bahar gibi var olur. Bin bir türlü devingen hayelleri vardır genç insanların. Gençlik yenilikçidir, öğrenmeye ve değişime açıktır.

Mensubu olduğu toplumun değer yargılarıyla bütünleşen ve yerine getirmesi gereken toplumsal sorumlulukların farkında olan gençlik her zaman toplumun öncüsü, yönlendiricisi ve tamamlayıcısı olmuştur.

Gençliğin toplumu ileriye taşıyan bu rolünü  önemseyen AHA, Genç değerlerimizin sesi olmayı kendisine ilke edinemiştir.  Müzik, resim, tiyatro ve daha birçok sanat veya meslek dalında öne çıkmış olan çok sayıda gençimiz var. Gençlik gelecektir şiarıyla yola çıkan AHA, gücü oranında bu gençlerimizin sesi olacaktır.

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’nun üyesi olan, Velbert Alevi – Bektaşi Kültür Merkezi’nin düzenlediği ‘‘ Barış’a Ses, Yol’a Nefes ‘‘ etkinliğinde birçok genç sanatçı gibi Nadin Tanriverdi canımızda sahne aldı. Söylediği deyiş ve türküler ile etkinliğe katılan insanlara duygulu anlar yaşatan Nadin Tanrıverdi canımıza müzik hayatında başarılar diliyoruz. Diğer gençlerimizin söyledikleri deyiş ve türküleride sizlerle paylaşacağız.

Velbert ABKM’yi  düzenlediği bu nitelikli etkinlikten dolayı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Hasan Subaşı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir