YOL ERNLERİ: ”İZMİR / BORNOVA’DA 33 CANIMIZI ANIYORUZ!”
Yol Erenleri, sosyal medya üzerinde yazılı bir açıklma yaparak İzmir’de 33 Canımızı anmak için ortak bir etkinlik düzenlediklerin duyurdu. Açıklmada ” Yol Erenleri ve PSAKD / Bornova, Sivas’ta katledilen 33 Canımız için 28 Haziran 2019 tarihinde birlikte bir anma etkinliği düzenliyoruz. Pir Sultan Abdal aşkına ateşte semah dönenlerin anmak için birlikte düzenlediğimiz etkinliğine konuşmacı olarak HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül ile PSAKD Bornava Şube Başkanı Kemal Yücer katılıyor.
28 Haziran’da 2019 Cuma günü, saat 19.30 da Atatürk Mahallesi’ndeki Kültür Merkezi’nde yapacağımız anma etkinliğine Bornova ve çevresinde yaşayan yol taliplerini ile Alevilerin dostlarını kitlesel olarak katılmaya çağrıyoruz ” ifadeleri yer aldı.

Alevi Haber Ağı
Sevgili Canlar,
Yoluna ve ikrarına bağlı her Alevi, kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabiri olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu cemevinde ve yaşadığı çevrede haber değeri taşıyan her gelişmeyi; fotoğrafı, videosu veya yazılı bilgisiyle birlikte bizlere ulaştırmalıdır.
Bu çağrımız, Alevi kurumlarımızın yöneticileri ve temsilcileri için de geçerlidir.
Alevi Haber Ağı, Alevilerin sesi olmanın yanı sıra; emekten, demokrasiden, laiklikten, eşit yurttaşlıktan, kadın özgürlüğünden, gençlerin geleceğinden, doğanın ve çevrenin korunmasından yana; bütün ezilenlerin sesi olmayı sürdürecek, gerçekleri yazmaya ve kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir.
Gerçekler ancak birlikte görünür olur. Gerçekler yazılırken sen de katkını sun can!
Fotoğrafını çek, videonu kaydet, haberini yaz ve bize ulaştır. Çünkü Alevi Haber Ağı hepimizin ortak sesidir.
Saygı ve sevgilerimizle…
Alevi Haber Ağı