Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AABF Genel Başkanı Hüseyin Mat: Aleviler yönelik yapılan katliamların arkasında derin devletin olduğunu yıllardır söylüyoruz

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Mehmet Ağar ve ekibinin bir cemevine saldırma planlarının olduğunu iddia etti. Peker’in bu iddiasından sonra, Türkiye ve Avrupa’daki Alevi kurum başkanlarından ardı ardına Aleviler yönelik yapılan katliamlara ilişkin açıklamalar gelmeye başladı.

” HEPİNİZ SUÇLUSUNUZ VE HESAP VERECEKSİNİZ!”

Pekeri’in yaptığı açıklamaya değimeden kendi sosyal medya sayfasında yazılı bir açıklama yapan Almanya Alevi Birlikleri Federasyon ( AABF) Genel Başkanı Hüseyin Mat, Alevilerin maruz kaldıkları katliamların arkasında derin devletin olduğunu yıllardır söyleyip yazdıklarını belirterek, şunları ifade etti:

”Yeni duymadık..

Yeni öğrenmedik…

Yeni bilmedik…

Devlet, derin devlet, siyaset, mafya, çete ilişkileri her daim vardı. Bugün yaşananlar sadece çıkar çatışmasıdır.

Dersim başta olmak üzere, Aleviler yönelik yapılan katliamların arkasında derin devletin olduğunu yıllardır söylüyoruz, yazıyoruz.

Maraş, Çorum, Sivas ve Gazi katlimalarının tetikçileri kendi çıkarlarına hizmet ettiler. Milyar dolarları yönetiyorlar.

Kullandıkları suç aletleri ise hep; devlet, bayrak, vatan, millet, ezan… Bunlarla yıllardır kanlı ve kirli bir tarih yazdılar. Onbinlerce mazlumun kanı ellerine bulaştı.

Devlet; siyaset kurumuyla, güvenlik güçleriyle, istihbarat teşkilatıyla bir bütün olarak suçludur. Devlet, derin devletin yaptığı tüm katlimaların hesabını vermelidir.

Katliamların şeffaf ve objektif bir kurum tarafndan kamuoyuna açık bir şekilde soruşturulması kaçınılmazdır.

İnsanlık suçlarında zaman aşımı olmaz. Hele bir devletin yaptığı katliam asla zaman aşımına uğramaz.

Devlet, derin devlet, mafya, çete…

Hepiniz suçlusunuz ve hesap vereceksiniz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir