Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Ali Küçük, Hakk’a yürümesinin 2. Yılında Remscheid AKM’de anıldı

 AABF’ye bağlı olan Wuppertal  Cemevi’nin eski baskanı Ali Küçük, bundan iki yıl önce yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Ali Küçük, Hakk’a yürümesinin 2. yılında ailesi, sevenleri ve yol arkadaşları tarafından Remscheid AKM’de düzenlenen kitlesel bir etkinlikle anıldı.
Wuppertal Alevi Kültür Merkezi- Cemevi‘nin kurulmasında ve büyüyüp gelişmeşmesinde önemli  emekleri olan Ali Küçük, Aleviliğe bilimin gözüyle bakan yapıcı, fedakar, mütevazı ve sağlam duruşlu bir yol ve dava insanıydı.

AABK İnanç Yol Erkan Kurulu yöneticisi Haydar Buga dedenin hızmet yürüttüğü anmak etkinliğine ilişkin sosyal medya üzerinden kısa bir açıklama yapan Ali Küçük’ün yol arkadaşı ve Remscheid AKM’nin Başkanı Metin Arslan, Ali Küçük’e ilişkin şunları ifade etti.

”Hakk‘a yürüyüşünün ikinci yılında sevgili “Ali Küçük” abimizi sevgi, saygı ve özlemle, kendisine yakışır bir şekilde andık.

Seni hiçbir zaman unutmayacağız can dostum. Bedenen aramızda olmasanda her daim gönlümüzdesin.
Bizleri böylesi anlamlı bir günde yanlız bırakmayan değerli dostumuz
Pir Haydar Buga başta olmakla beraber, tüm dostlara yürekten teşekkür ederim. Bu anmada emeği geçen tüm dostlara tekrar tekrar yürekten teşekkür ederim.
İyi ki varsınız!!
Aşk ile.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir