Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AABF NRW Bölge Başkanı Selahattin Göktürk, bu hafta sonu düzenlenecek panellere katılım çağrısı yaptı- Video-

AABF NRW Bölge Başkanı Selahattin Göktürk, AABF-NRW Bölge Temsilciliği’nin 4-5-6 Kasım 2022 tarihlerinde üç bölgede düzenleyeceği  ”Türkiye yeniden şekillenirken Aleviler ne yapmalı” konulu panelleri için  çağrı yaptı.

Göktürk başkan Cemevleri‘ne yönelik yaptığı çağrıda, şu ifadeleri kullandı: ”Sevgili canlar, değerli Başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri,
Türkiye’deki alevilerin ve inancımızın üzerinde oynanan oyunları, asimilasyon çarklarını ters yüz etmenin tek bir yolu var oda kendi sorunlarımıza kendimizin çare ve çözümler aramasıdır, bu bağlamda bizlerde AABF-NRW Bölge temsilciliği olarak çatı örgütlerinin Başkanlarını siz değerli canlarla buluşturuyoruz. Bu buluşturmanın ilki 04.11.2022 saat 18.00de Altoberhausen Cemevimizde olacak. İkincisi Unna Aleviler Birliği ve Cemevimizde, üçüncüsüde Köln Alevi Kültürmerkezi ve Cemevimizde olacak.Bütün canlarımızın katılım sağlayıp,akıllarındaki bütün soru ve çözüm önerilerini bizlerle paylaşmaları örgütlü mücadelemize güç katacaktır. Cümle canlarımızı aramızda görmek bizlerin en büyük arzusu.
AABF-NRW Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu adına Selahattin Göktürk.
Aşk ile…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir