Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AABF-NRW Bölge Yönetimi adına Selahattin Göktürk’den teşekkür açıklaması

AABF-NRW Bölge Yönetimi adına Selahattin Göktürk’den teşekkür açıklaması

AABF-NRW Bölge Yönetimi adına Selahattin Göktürk yazılı bir açıklama yaparak, AABF NRW Bölge Temsilciliği tarafından 4-5-6 Kasım tarihlerinde Altoberhausen AKM’de, Unna Aleviler Birliği’nde ve AKM –Cemevi Köln’de  düzenlenen “Türkiye Yeniden Şekillenirken Aleviler Ne Yapmalı(? )” konulu panllere katılan, katkı sunan herkeşe teşekkür etti.

Başkan Göktürk’ün teşekkür açıklamasında, şu ifadeler yer alıyor:

‘‘Sevgili canlar, değerli Başkanlar, geçtiğimiz hafta AABF-NRW Bölge Yönetimi olarak gerçekleştirdiğimiz üç günlük panelellerimize Türkiyeden gelerek, bütün konularla ilgili soru ve cevapları bizlerle paylaşan ve katkılarını bizlerden esirgemeyen sevgili Genelbaşkanımız;Ercan Geçmez,Cuma Erçe, Celal Fırat ve Genel Başkanımız Hüseyin Mat‘a sonsuz teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Cemevlerimizin, kapılarını bizlere açıp bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan Altoberhausen Başkanımız Rüstem Dalo cana, Unna Aleviler Birliği Başkanımız İsmail Koç canımıza ve Köln Cemevimizin Başkanı Gökhan Berk canınımıza emklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Panelerimizin birinci gün Altoberhausen Cemevimize gelerek bizlere güzel deyişlerimizle ve nefesleriyle katkılarını esirgemeyen Nurten Yalnız, Muzaffer Gürenç ve Ali Ekber Ergün canlarımıza bölgemiz adına sonsuz teşekkür ediyorum.

Bunlarla birlikte ekonomik olarakta bizlerden desteğini esirgemeyen Hotel Alt Düsseldorf sahibi sevgili Tevfik aslan canımıza, panellerimizin organizasyonunda bizlere büyük katkıları olan Hasan Subaşı ve Yön Medya‘ya, Mahmut Akgül nezdinde Yol TV‘mize,Can TV‘ ye, Moderatörlerimiz Mesut Kabakçı, Dilek Şirin ve Serpil Çelik Mert canlarımıza, bölgemizin  daha önceki dönem Başkanlığını yapan Soner Solmaz canımıza vede katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan bütün Cemevlerimizin Başkanlarına, yöneticilerine, üyelerine AABF-NRW Bölge Yönetimkurulumuz adına sonsuz şükranlarımı sunarken, bir dahaki kitlesel etkinliklerimizde buluşmak dileklerimle Hakk ile kalın,sağlıkla kalın.

Aşk ile…‘‘

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'LN ALEVITISCHE LEST GEMEINDE KÃLN Erikli' görseli olabilir  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir