Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Meclis önünde polis müdahalesine uğrayan ABF Başkanı Aslan: Galiba iş gece yarısı değişti

Mustafa Aslan, “Çankaya kapısı girişi tarafındaki parkta açıklama yapabilirsiniz diye mutabakata varmıştık ama dün yüz yüze görüşürken söylenen sözler galiba gece yarısı değişti” dedi.
Meclis önünde polis müdahalesine uğrayan ABF Başkanı Aslan: Galiba iş gece yarısı değişti

TBMM önünde yaptıkları protesto gösterisinde polisin biber gazlı müdahalesine maruz kalan Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Mustafa Aslan, “Çankaya kapısı girişi tarafındaki parkta açıklama yapabilirsiniz diye mutabakata varmıştık ama dün yüz yüze görüşürken söylenen sözler galiba gece yarısı değişti. Ülkemiz öyle bir hale geldi ki mevcut Anayasa’daki yazılan kanunları ve yasaları tanımayan bir anlayışla karşı karşıyayız” dedi.

Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Mustafa Aslan, TBMM önünde yapılmak istenen açıklamaya polis müdahalesini, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’le Akşam Postası programında anlattı. TBMM önünde yaptıkları protesto gösterisinde polisin biber gazlı müdahalesine maruz kalan Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Mustafa Aslan, “Çankaya kapısı girişi tarafındaki parkta açıklama yapabilirsiniz diye mutabakata varmıştık ama dün yüz yüze görüşürken söylenen sözler galiba gece yarısı değişti. Ülkemiz öyle bir hale geldi ki mevcut Anayasa’daki yazılan kanunları ve yasaları tanımayan bir anlayışla karşı karşıyayız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir