AABF NRW Bölge İnanç Kurulu, Düren AKM’yi Ziyaret Etti
⌈Haber Merkezi⌉ Düren Alevi Kültür Merkezi – Cemevi, AABF NRW Bölge İnanç Kurulu başkanı ve yöneticilerinin katılımıyla anlamlı bir muhabbet kahvaltısına ev sahipliği yaptı. AABF NRW Bölge İnanç Kurulu Başkanı Nejla Aslan Ana, Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Emre Baba ve Hasan Deniz Dede’nin katıldığı buluşma, birlik, dirlik ve yol muhabbeti çerçevesinde gerçekleşti.
Kahvaltıya katılan canlarla lokmalar paylaşıldı, muhabbetler edildi. Katılımcılar, Alevi inanç ve erkânına bağlılık vurgusu yaparak gönül birliğinin önemine dikkat çekti.
“Muhabbetimize Gönül Kattılar”
AKM Düren Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Kahvaltımıza NRW İnanç Kurulu’ndan İlyas Emre Baba, Nejla Ana ve Hasan Deniz Dede’nin katılması, muhabbetimize gönül kattı. Hizmet sunan ve gönülden kahvaltı hazırlığında bulunan kadın kolumuzdaki tüm değerli canlara minnettarız” denildi.
Kadın Emeğine Teşekkür
Etkinlikte, kahvaltı organizasyonunda görev alan kadınların emeği öne çıktı. Cemevi yönetimi, lokma hizmetinde bulunan tüm kadınlara teşekkür ederek, bu tür buluşmaların yol erkânını güçlendiren dayanışma örnekleri olduğunun altını çizdi.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler