Per. Tem 23rd, 2026

Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Eski Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’tan Erdoğan’a Destek Mesajı

AHA – Eski Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, belediye başkanlığı dönemindeki hizmet anlayışını anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı “Adlarımız ne olursa olsun, soyadımız Türkiye Cumhuriyeti’dir” sözlerine destek verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen Ali Kılıç’ın paylaşımında Erdoğan’a yönelik kullandığı ifadeler, siyaset gündeminde tartışma yarattı.

Erdoğan’ın Sözlerine Atıfta Bulundu

Ali Kılıç, paylaşımında Maltepe Belediye Başkanlığı döneminde ayrım yapmadan hizmet ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Adlarımız farklı, soyadımız Türkiye. Maltepe’de görev yaptığımız on yıl boyunca bu anlayışla hareket ettik. Kimseyi ötekileştirmeden, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek çalıştık. Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı ruhu yansıtan ‘Adlarımız ne olursa olsun, soyadımız Türkiye Cumhuriyeti’dir.’ sözü; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en güçlü ifadesi olmuştur.”

Paylaşımının devamında Kılıç, ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışın Türkiye’nin ortak geleceğini temsil ettiğini savunarak, güçlü Türkiye vurgusu yaptı.

Siyasi Gündemde Yankı Uyandırdı

Uzun yıllardır Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerden biri olarak bilinen Ali Kılıç’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik övgü içeren ifadeleri siyaset kulislerinde ve sosyal medyada farklı değerlendirmelere neden oldu.

Paylaşım, özellikle CHP içindeki son gelişmeler ve parti yönetimine ilişkin tartışmaların sürdüğü bir dönemde dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir