Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

PSAKD Yenimahalle Şubesi ve Cemevi Başkanı yenden Onur Şahin

 

AHA- PSAKD Yenimahalle Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu’nu yoğun bir üye katlımıyla gerçekleştirdi.  Onur Şahin, genel kurulda yeniden başkanlığa adaya oldu ve 14. Olağan Genel Kurul’a katılan 515 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Birlik dirlik içinde başarıyla gerçekleştirdikleri genel kuruldan sonra kısa bir açıklama yapan Onur Şahin, genel kurula ve sonuçlarına ilişkin şunları ifade etti: ‘‘Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yenimahalle Şubemizin 14.Olağan Genel Kurulu yoğun bir ilgi ve katılımla tamamlandı. Tek listenin olduğu genel kurulda olgun ve demokratik bir Genel Kurul süreci yaşandı. Genel Kurula katılan 515 üyemizin tam desteğiyle yeniden hizmet için görevlendirildik. Yönetim Kurulu listemiz şu isimlerden oluştu:

1-Onur Şahin
2-Türkan Akbıyık
3-Cafer Demir
4-Nurcan Altundaşar
5-Celal Ulusoy
6-Korkmaz Uğraş
7-Bayram Özkan

Başta Genel Kurulumuza yoğun bir katılım göstererek Şubemizin Alevi hareketindeki önemini herkese gösteren üyelerimize, musahip ve yoldaş kurumlarımıza, desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen dostlarımıza, Genel Kurul için fedakarca gece gündüz çalışan gençlerimize ve kadınlarımıza çok teşekkür ederiz. Kazanan Pir Sultan Abdal örgütlülüğü olmuştur. Pir Sultan’ın inancı, bilinci ve direnci rehberimiz olsun‘‘ dedi.

AHA / Ankara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir