Sanatçı Rutkay Aziz, aldığı ödülü TTB’ye teslim etti

Bu yıl 27’ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni’nde aldığı onur ödülünü TTB’ye ve tüm sağlık emekçilerine adayan Rutkay Aziz, Cağaloğlu’nda bulunan İstanbul Tabip Odası’nda düzenlenen törenle ödülü TTB Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman’a teslim etti.
Törende konuşan Aziz, “Siz hekimler de sağlık emekçileri de insanın yaşam sanatı için emek veren, kavga veren bu soylu sanatın insanlarısınız. İyi ki varsınız!” ifadesini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Altın Koza Film Festivali’nde aldığı ödülü TTB’ye adayan oyuncu Rutkay Aziz’i hedef almıştı.
“Bozacının şahidi şıracıdır!” diyen Ulvi, “Rutkay Aziz’in aldığı onur ödülü kocaman bir muamma…Üstelik mezkur ödülünü Tabipler Birliğine adamış…Sanıyorum Liderimize tarizle nispet yapıyor! Yani halt ediyor, kendini kandırıyor! Bitmediler gitti! Rutkay Bey onur devredilmez. TTB kapatılsın…” demişti.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler