Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Doğru Yoldayız! Video

-Mesut Kabakçı –
Görkemli Büyük Alevi Kurultayından sonra karanlık Perinçek’in paçavra Aydınlık Gazetesi  hakaret niteliğinde peş peşe manşetler atıyorsa doğru yoldayız!

İstiyorlar ki; verilenle yetinen, talep denince  cam, çerçeve, kum, çimento alan, bir türlü ibadethane kabul edilmeyen ve de kabul edilmek istenmeyen cemevinin dışına çıkıp alanlarda hak aramayan, hafif başını kaldırınca her on – yirmi senede bir katledilen korku içinde yaşayan, sunni İslama göre hayatını sürdüren, suya sabuna dokunmayıp mazlumun yanında olmayan bir Alevi olsun.

Geçti bu tip makineden çıkma sessiz, sünük,  pısırık, korkak, iradesiz, hakkını dört duvar arasında aramaya kalkan Alevi devri.

Alanlarda, salonlarda olan, insiyatif alan,  irade sahibi, riske giren, sadece kendi  hakkı için değil, hakkı yenmiş, örselenmiş,  ötekileştirilmiş, itilmiş, kakılmış dünyanın  en ücra köşesindeki tüm mazlumlar için  ayağa kalkan Aleviler var artık.

Korkularınız bundan!

Lakin daha da korkacaksınız, hoplayıp,  zıplayacaksınız, attığınız başlıklar, manşetler,  söylediğiniz sözler, cam, çerçeve, dolap,  kap kacak vererek zapturapt altına aldığınız,  yanınıza taşıdığınız Hınzır Paşalar da size yardımcı olamayacak, hep birlikte tarihin çöp sepetinin en dibinde yerinizi alacaksınız.
Doğru Yoldayız!

Korkularınız bundan!

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir