Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

13 Eylūl’de Sandık Başına: GZN – Gemeinsame Zukunft Neuss’u (Liste 2’yi) seçiniz.

Almanya’da göçmen ve Türk nüfusun en yoğun olduğu Kuzey Ren-Vestfalya’da  Eyaleti‘nde Uyum Meclisi seçimleri için yabancılar 13 Eylül 2020 tarihinde sandığa gidip temsilcilrini seçmek için oy kullanacaklar. Almanya’nın Neuss kentindeki  3. Alevi derneğinden adaylarında içinde yer aldığı; GZN – Gemeinsame Zukunft Neuss, 13 Eylü’de yapılacak Uyum Meclisi seçimleri için yazılı bir açıklama yaptı.

‘‘Uyum Meclisi yani, bugünkü adıyla “Integrationsausschuss” seçimleri yapılacaktır. Son beş yılda GZN LİSTESİ olarak uyum konusunda birçok başarıya imza attık. Başkanlığını ve ikinci başkanlığını yaptık. Aynı başarıyı tekrarlamak için GZN – Gemeinsame Zukunft Neuss, Liste 2 olarak oylarınıza tekrar talibiz‘‘  ifadelerinin yer aldığı açıklamanın tam metni şöyle:

‘‘Değerli Dostlar, 13.09.2020 tarihinde beş yılda bir yapılan göçmenlerle ilgili Uyum Meclisi yani, bugünkü adıyla “Integrationsausschuss” seçimleri yapılacaktır. Son beş yılda GZN LİSTESİ olarak uyum konusunda birçok başarıya imza attık. Başkanlığını ve ikinci başkanlığını yaptık. Aynı başarıyı tekrarlamak için GZN – Gemeinsame Zukunft Neuss, Liste 2 olarak oylarınıza tekrar talibiz. Toplumsal ve sosyal sorunlara çözüm arıyorsanız, demokratik haklarınızı kullanmak istiyorsanız, ırkçılığa karşı etkin bir şekilde mücadele edilmesini istiyorsanız, lütfen oylarınızı bölmeden deneyimli Listemiz GZN – Gemeinsame Zukunft Neuss’u (Liste 2’yi) seçiniz. İletişim ve ayrıntılı bilgi için broşürümüzü ve Sosyal Medyayı takip etmenizi rica ediyoruz!

Saygılarımızla

GZN GEMEINSAME ZUKUNFT NEUSS Liste 2‘‘

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir