AKP Pis Kokuyor Lağım Patladı
– Nurten Yalnı –
Sedat Peker in yayınladığı seks kasetleri, rüşvet, soygun, yolsuzluk belgeleri ile AKP iktidarının ülkeyi nasıl bir bataklığa, ahlaksızlığa, felakette sürdüğünün en açık göstergesidir.
AKP’nin yolsuzluk ve rüşvet çarkını, basına yansıdığı kadarı ile biliyorduk, çetelere sunduğu imtiyazlı ihalelerden soygunun ve hırsızlığın boyutunu tahmin edebiliyorduk, ancak bizim bildiğimiz
aslında deryada küçücük bir damlaymış Sedat Pekerin ortaya koyduğu belgeler yanında.
AKP’liler elinde kuran ile geldiler, tarihin en büyük hırsızlığını, soygununu yaptılar, özgürlük, adalet, eşitlik, kardeşçe bir yaşam diyorlardı, ülkenin tüm kurumlarını ele geçirdiler, büyük basın yayın
organlarını satın aldılar, kadrolaştıktan sonra tüm söylemleri terkederek tarihin en zalim iktidarı oldular, tarihin en zalim iktidarı diyorum, 12 Eylül askeri faşist cunta zamanında göstermelikte olsa
insanları askeri mahkemelerin önüne çıkararak cezalandırıyorlardı, bunlarda mahkeme yok, savcı yok, hakim yok, savcı, hakim, mahkemede karar veren tek bir kişi var o da AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdogan, ahlak namus kavramlarını kullandılar tarihin en ahlaksız, vicdansız iktidarı oldular, tarikat evlerinde, kuran kurslarında küçücük çocuklara tecavüzllerde bulundular, erkek erkeğe seks kasetleri ortaya çıktı. Kadın dediler, en çok kadına tecavüz edenler bu iktidarın mensupları oldu, kadın cinayetleri kat be kat bu iktidar zamanında oldu, zenginlik dediler tarihin en büyük hırsızlığını bu iktidarın milletvekilleri yaptı halkı açlığa mahkum ettiler.
Dini değerler dediler kurandaki bakara süresine makara süresi diyen AKP milletvekili daha sonrada dış ülkeye elçi tayin edilerek ödüllendirildi.
Sedat Peker suç örgütünün lideridir, mafyaymış bu şu an itibarı ile önemli değildir diyerek dikatte almamak doğru bir yaklaşım degildir. Sedat Pekerin açıklamaları degerlidir, bu açıklamaları bir mafya liderinin beyanları olarak burun bükenler tamda AKP nin içine düştüğü foseptik çukurundan AKP’yi kurtarma amacına hizmet eder. Sedat Pekerin bu açıklamaları ister AKP ile aralarında olan çıkar çatışmasından olsun, isterse kendi vijdani iç hesaplaşmasından kaynaklansın anlatımları ülkenin her alanda bir temizliğe gitmesine hizmet edebilir.
Tüm bu gelişmeler AKP’lileri derinden kaygılandırıyor, görünüşe aldanmamak gerek AKP de içten içe
kazanlar kaynıyor.
AKP’liler şu an Recep Tayip Erdoğan’nı bu durumdan kurtarma derdindeler. Recep Tayip Erdoğan’nın tüm bu yaşananlardan gelişmelerden haberi yokmuş yaygarası kopararak Recep Tayip Etdogan’ı kurtarma telaşındalar. Recep Tayip Erdoğan bu soygun düzeninin birinci dereceden sorumlusudur.AKP nin başında bulunan Recep Tayip Erdoğan bu soygun ve kirli düzenin birinci dereceden sorumlusudur. AKP ‘yi savunan basın ve medya organları, büyük holding sahipleri, sermaye kuruluşları, milletvekilleri, AKP nin saray bürokrasisi, Recep Tayip Erdogan’nın danışmanları Sedat Peker’in yayınladığı seks videoları, yolsuzluk hırsızlık belgeleri ile bir bütün olarak suça bulaştıklarını ortaya koyarken bu durumdan, bunca olaylardan ülkeyi yönetenlerin sorumluluk almamaları bunların suçlu olmadığı anlamına gelemez.
İç işleri bakanı ülkede başbakanlık, milletvekilliği yapmış kişiler, banka genel müdürleri vb uyuşturucu baronları ile görüşmeleri ve bunlar hskında bir işlemin yapılmaması, suçların araştırılması için verilen önergelerin mecliste AKP ve MHP nin oyları ile reddedilmesi bu suç ların birlikte işlendiğini en açık biçimde anlatıyor.
Lağım patladı her yana pislik ve kokular saçılıyor!
AKP’de hiç bir ahlaki değer kalmamıştır, Zehra Taşkesenlioglu ile ilgili ortaya konulan rüşvet belgeleri, AKP nin sözde basın yayın organlarında çalışan gazeteci ve patronların son yayınlanan seks kasetleri AKPnin gerçek kimliğini ve amacınıortaya koymaya yetiyor.
Sedat Peker’e tüm kamuoyu önünde bu ülkenin bir yurttaşı olarak çağrıda bulunuyorum. Bu ülkenin temizliğe, adalete ve demokratik birarada yaşamı inşa etmeye ihtiyacı vardır. Nedeni her ne olursa olsun şu an yaptığınız iş bir ülkenin geleceği açısından önemlidir, geçmişte işlediğiniz suçlar bu kirliliğin pisliğin ortaya çıkmasına bence engel değildir. Elinizde var olan tüm belgeleri kamuoyu ile paylaşın.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler