Per. Nis 30th, 2026

Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

AABK Eşit Başkanı Nevin Kamilağaoğlu: Dayanışma Yaşatır!

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu  ( AABK),  birkaç gün önce yazılı bir açıklama yaparak deprem bölgelerindeki 5000 öğrenciye çanta ve kırtasiyeden oluşan koliler göndereceğini duyurumuştu.

AABK Eşit Başkanı Nevin Kamilağaoğlu, bugün sosyal medya üzerinden yaptığ açıklamada ilk, orta ve liseye giden 5 bin öğrenciye dağıtılmak için deprem bölgesine gönderilen çanta ve kırtasiye malzemelerini okullar açılmadan öğrencilere ulaştırmak için bugün yola çıktıkların ifade etti.

Eşit Başkan Kamilağaoğlu, yardımların öğrencilere zamanında ulaştırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”Yöneticileri olarak bizler, Deprem bölgelerinde mağdur olan aile ve öğrencilerimize destek sunmak amacıyla ilk, orta ve liseye giden 5 bin öğrencilerimize hazırladığımız çanta ve kırtasiye malzemelerini okullar açılmadan kendilerine ulaştırmak için yola çıktık.

Hafta sonu yine deprem bölgelerinde olacağız. Lokmalarıyla öğrencilerimize Hızır gibi yetişen her Can’ımıza.

1 Eylül Dünya Barış gününde çok teşekkür ederiz.

Dayanışma Yaşatır!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir