Essonne Alevi Kültür Merkezi’nden Gençlik Şöleni
Haber Merekzi – Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu’na (FUAF) bağlı Essonne Alevi Kültür Merkezi, 1 Haziran 2025 Pazar günü saat 13.00’te gençliği ve dostluğu buluşturacak coşkulu bir Gençlik Şöleni düzenliyor. Etkinlik, Alevi toplumunun genç kuşaklarıyla bir araya gelmeyi, halaylarla ve birlikte yaşanacak güzel anılarla dayanışma ruhunu büyütmeyi amaçlıyor.
Essonne Alevi Kültür Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Gençliğin enerjisini ve coşkusunu paylaşacağımız bu şölende birlikte halaya duracak, güzel anılar biriktireceğiz. Tüm dostlarımızı bekliyoruz” denilerek, Alevi gençlerini ve gönül dostlarını şölene katılmaya çağırdı.
Fransa’daki Alevi toplumunun kültürel ve inançsal değerlerini yaşatmada önemli rol oynayan merkez, bu etkinlikle gençlerin birlik duygusunu pekiştirmeyi, aynı zamanda eğlence ve paylaşım dolu bir gün geçirmeyi hedefliyor.
Etkinlik Detayları:
Tarih: 1 Haziran 2025, Pazar
Saat: 13.00
Yer: Essonne Alevi Kültür Merkezi, Fransa
Essonne Alevi Kültür Merkezi, açıklamasını “Sevgi ve saygılarımızla, aşk ile” sözleriyle tamamladı.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler