Pts. Nis 27th, 2026

Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

 AABF Genel Sekreteri Ufuk Çakır: “Birlikte Varız, Birlikte Güçlüyüz”

Haber Merekzi – Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) Genel Sekreteri Ufuk Çakır, AABF NRW Bölge Yöneticileri Meral Karabulut ve Senem Altınok ile birlikte Velbert Cemevi’ni ziyaret etti. Çakır, 30 yıllık emek ve dayanışma geçmişine sahip Cemevi’nin çalışmalarını yerinde görmenin kendileri için kıymetli olduğunu belirtti.

“Velbert Cemevi’nin 30 Yıllık Emek Yolculuğu Hepimize İlham Veriyor”

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çakır, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Velbert Cemevimizi, NRW bölge yöneticilerimiz Meral Karabulut ve Senem Altınok ile birlikte ziyaret ettik. 30 yıldır AABF çatısı altında inançsal, kültürel ve sosyal alanda emek veren Velbert Cemevi’mizin çalışmalarını yerinde görmek çok kıymetliydi.”

“İhtiyaçlar ve Gelecek Projeleri Üzerine Görüş Alışverişinde Bulunduk”

Ziyaretin sadece bir dayanışma buluşması değil, aynı zamanda gelecek odaklı bir değerlendirme fırsatı olduğuna dikkat çeken Çakır, şöyle devam etti:

“Ziyaretimizde AABF’nin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunduk, cemevimizin ihtiyaçlarını ve geleceğe dönük potansiyel projelerini değerlendirdik. Cemevimizin 30. yılına dair organize edilecek olan jübile etkinliğin heyecanını hep birlikte hissettik.”

“Birliğimizin Gücünü Birlikte Büyütmeye Devam Edeceğiz”

Ziyaret sonunda sosyal medya üzerinden açıklama yaparak Velbert Cemevi’ne  teşekkür eden Çakır, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Başkan Yaren Arslan nezdinde tüm Cemevi yönetimine ve emeği geçen tüm canlara yürekten teşekkür ediyor, AABF ailesi olarak birliğimizin gücünü birlikte büyütmeye devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Birlikte varız, birlikte güçlüyüz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir