Kılıçdaroğlu tek aday

ANKARA – CHP 37’nci Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık için tek aday Kemal Kılıçdaroğlu oldu.
CHP 37’nci Olağan Kurultayı, Bilkent Odeon’da gerçekleştiriliyor. Kurultayda saat 15.00 itibariyle CHP Genel Başkan adaylık başvuruları için verilen süre sona erdi. Divan Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeterli imzaya ulaşan tek adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.
Sürenin uzatılması için bazı delegeler tarafından verilen önerge, divan tarafından reddedilmişti.
Mersin eski Milletvekili Aytuğ Atıcı, PM üyesi İlhan Cihaner ve Tolga Yarman, adaylıklarını açıklamıştı ancak yeterli imzaya ulaşamadılar.

Sevgili Canlar, yoluna ve ikrarına bağlı olan her Alevi kendisini Alevi Haber Ağı’nın doğal bir muhabir olarak görmelidir.
Oturduğu mahallede, okuduğu okulda, çalıştığı iş yerinde, üyesi olduğu Cemevi’nde ve sokakat haber niteliği taşıyan her durmla ilgili bize görsel veya yazılı haber göndermelidir.
Bu istemimiz Alevi kurum yöneticilerimiz içinde geçerlidir.
Alevi Haber Ağı: Gerçekleri yazacak… Geçekler yazılırken sende katkını sun can…
Saygılar, sevgiler