Per. Nis 30th, 2026

Alevi Haber Ağı

Alevi Haber Ağı Web Sitesi

Gazeteci Recai Aksu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü

Bugün Ankara’da bir dizi görüşme yapan Gazeteci Recai Aksu, görüşmelerin akışı içinde CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. CHP Genel Merkezi’nde önce CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile görüşen Aksu, daha sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile verimli bir görüşme yaptığını ifade eden Aksu, Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmelere ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
”ANKARA’DA YOĞUN AMA GÜZEL BİR GÜN…”
Ülkesini seven, barış ve hoşgörü içinde bir arada yaşamı isteyen herkes “Tam bağımsız ve laik Türkiye “yi savunuyor.
Tam bu noktada; ırkçı ve şeriatçı olmayanların , gönlü ve yüreği demokrasiden, insan haklarından, medya özgürlüğünden ve laiklikten yana olanların tam demokratik laik Türkiye için el ele vermesi bir zorunluluktur.
Selanik Platformu Başkanı Kemal Şahin Talan ve platform üyeleri ile birlikte, Ankara’da sırasıyla Anıtkabir, TELE1 Ankara Bürosu, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ettik.
”GAZETCİLİK SUÇ DEĞİLDİR!”
TELE1 ziyareti sırasında Kemal Sahin Talan Yol arkadaşım TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın yanında olduklarını belirterek “Gazetecilik suç değildir ” dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi’nde ülkemizin içinde bulunduğu durumu konuştuk. ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt ile samimi bir görüşme gerçekleştirdik, karşılıklı içten sohbette Türkiye’nin sorunlarını konuştuk.
”CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI AYLİN NAZLIAKA’YI ZİYARET ETTİK”
CHP Genel Merkezi’nde önce CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı ziyaret ettik. Çok sıcak geçen görüşme sonrasında çıkan kitabımı imzaladım.
” KILIÇDAROĞLU YÜREKLERİ ISITAN BİR MİSAFİRPERLİK ÖĞREĞİ SERGİLEDİ ”
Daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Çok verimli geçen görüşmede; Türkiye’nin içinde bulunduğu koşulları ve sorunları konuştuk.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yürekleri ısıtan bir misafirperlik örneği sergiledi.
Yoğun ama güzel bir gündü…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir